top of page

  Ons eigen verhaal

Na vele vakanties in Spanje bezochten we enkele jaren geleden de Axarquia streek. Deze bekoorde ons zozeer dat we in 2013 besloten er zelf een huis te kopen met de bedoeling dit te verhuren als vakantiehuis.

 

Het was een uiterst intensieve en lange zoektocht vooraleer we het perfecte huis gevonden hadden en voor het aankoopproces afgerond was.

 

Uit dit boeiende avontuur hebben we veel geleerd en we beslisten om hier iets mee te doen: mensen helpen die echt concreet op zoek zijn naar een huis in deze streek. 

 

We willen iets meer aanbieden bovenop het dienstenpakket van een immomakelaar, met name komen tot een shortlist van huizen die écht voldoen aan de voorwaarden van de klant ... zelf kregen wij in onze zoektocht huizen voorgeschoteld die helemaal niet overeenkwamen met hetgeen we zochten, teleurstellend als je daarvoor een hele reis onderneemt.

 

Maar vooral willen we mensen begeleiden in het toch complexe aankoopproces van een woning in Spanje en dit door hen op voorhand zo goed mogelijk te informeren over alle aspecten : welke regio, welk type woning, opstellen van een financieel plan, bekijken van de verhuurmogelijkheden, inrichten van de woning en zoveel meer.

 

Zelf werden we in onze eigen zoektocht begeleid door de juiste mensen, waardoor het kopen van onze woning vlekkeloos is verlopen. We stellen de experten die we hiervoor ingeschakeld hebben graag aan u voor.

 

bottom of page